2013. október 30., szerda

Na, milyen cipőt szeressek?

  Mi nők képesek vagyunk órákat eltölteni azzal, hogy megtaláljuk pont azt a cipőt, amit megálmodtunk magunknak. Vagy csak meglátunk a kirakatban egy csodacipellőt, amibe beleszeretünk, és inkább nem eszünk 3 napig, csak azért hogy a miénk legyen. Végül is Hamupipőkének is a cipőn múlott minden...
  Általában szeretjük a kényelmes topánkákat, de azért valljuk be őszintén, nem mindig lehet meggyőzni minket olyan mondatokkal, hogy: "ebben kibicsaklik a bokád" vagy "ha ilyet veszel fel, akkor bütyök nő a lábadon". 
  Igen, mi nők már csak ilyen érzelmi lények vagyunk. Ragaszkodunk a cipőinkhez, mert stílust kölcsönöznek nekünk. Ezért is olyan fontos, hogy mi ékesíti a lábunkat a nagy napon. 
  Először is nézzünk szét a saját cipős szekrényünkben és máris rájövünk, milyen cipőket is szeretünk igazán. Lapos vagy magas sarkú, elegáns vagy bohókás, sötét vagy világos... Ezután böngésszünk egy kicsit a neten, hogy még nagyobb rálátásunk legyen a témára és aztán indulhatunk is vásárolni. Rengeteg stílus létezik, és az a jó a mai esküvőkben, hogy szinte mindegy mit veszünk fel, a lényeg csak az, hogy  a személyiségünket tükrözze. Ja, és hogy lehessen jó képeket csinálni róla:)

Íme pár ötlet...

Klasszikus


Pasztell színeűk


Kiegészítőkkel


Gumicsizma


Színes cipők


Tornacipők


És, hogy még emlékezetesebb legyen a nap, írj valamit a cipőd talpára. 



Képek: theknot.com, weddbook.com, brides-book.com, aliceweddingland.co.uk, eileenkphoto.com, wedsociety.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése