2013. október 12., szombat

5 új esküvői trend

Nagyon szeretem az esküvői fotókat, mert rengeteg ötletet lehet belőle meríteni. Ehhez még hozzájönnek a magunk elképzelései (minden menyasszonynak van ilyen:)) és máris kész a megismételhetetlen és utánozhatatlan esküvő. Aztán a mi esküvőnkön is készítenek fényképeket, feltöltjük akár saját blogunkba, vagy akármilyen közösségi oldalra, és a folyamat folytatódik. Ezt is megnézik más menyasszonyok, ötleteket merítenek belőle....és ez így megy tovább. 

Ebben a bejegyzésben szeretném megmutatni legújabb külföldi trendeket. Ami tetszik valósítsátok meg az esküvőtökön, vagy tegyétek ti is hozzá a magatokét...

1. Trend: Valami régi....

Antik képkeretek, asztalok, tányérok, gyöngyök, ruha....minden ami régi, és romantikus. Engem ez a stílus legjobban a viktoriánus kor báljaira emlékeztet a leginkább. Nagyon szeretem:)

Nem összekeverendő a vintage stílussal, ez sokkal inkább a régi viktoriánus kori bálok hangulatait idézi fel bennünk.



2. Trend: Gyertyák a tortán

Itthon mostanában az esküvői tortákra általában egy nászpár  kerül, és hogy még látványosabb legyen, általában tűzijátékot is tesznek rá. Nekem is ilyen volt az esküvőmön, de íme egy másik ötlet, amitől egyedibb lehet a te tortád.
Tegyünk a torta tetejére szál gyertyákat. Lehetnek ezek magas, vékony vagy rövid, tömörebb gyertyák. A pár együtt fújhatja el ezeket, akár úgyis, hogy közösen kívánnak valamit. Szerintem nagyon kedves gesztus. 



3. trend:  Státusz karkötők

Jönnek a státusz karkötők! Ez egy nagyon karakteres ékszer. Lehetnek a karkötőn kövek, gyöngyök, de készülhet fából, fémből, a lényege az, hogy karakteres legyen és stílust adjanak a viselőjének. Nem mondhatjuk ezekre, hogy leheletnyi, finom ékszerek...



4. Trend: Fátyol helyett hálós hajdísz

Nem mindenkit beszélnék rá a hálós hajdíszre, de vagány menyasszonyoknak kifejezetten ajánlom;) 




5. Trend: Együtt a fiúk

Az már elég megszokott, hogy a koszorús lányok egyforma színű ruhába öltöznek és fényképeket csinálnak a menyasszonnyal. Mostanában már a vőlegény barátai is egyformába bújnak és összeállnak pár kép erejéig a vele. Itt is sokféle stílust lehet ötvözni. Lehet mindenkinek hózentrógere, csokornyakkendője, egyforma zoknija....határ a csillagos ég. 
Teljesen odáig vagyok ezekért a képekért. :)










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése