2014. március 31., hétfő

Esküvői garázsvásár 2014- Etyek

Szombaton mi is kilátogattunk Etyekre a Rókusfalvy Birtok által szervezett esküvői garázsvásárra. Az egész nagyon izgalmas volt, hiszen egy olyan helyre mentünk, ahol eddig még nem nagyon jártunk. Nem csalódtunk! :D Már maga a település is egy  kis ékszerdoboz, ami tele van felfedezni való kincsekkel és természetesen a szervezés is nagyon igényes volt. Úgy gondolom, hogy remek ötlet volt a szervezőktől és reméljük jövőre megismétlik majd. 
A Rókusfalvy Birtok az Újhegyi pincesoron van, ami a kilátást tekintve is romantikus, hangulatos kis hely. Ehhez a birtokhoz tartozik egy borterasz, ahol megrendezték a garázsvásárt. A helyiség, a rusztikus hangulatával és az időjárási körülményekhez rugalmasan alakítható adottságai miatt, azt mondhatom, hogy tökéletesen megfelel az esküvői vacsora helyszínéül. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.

Mi, kiállítók is, ezen a teraszon kaptunk asztalokat, hogy megmutathassuk portékáinkat a menyasszonyoknak. 
Természetesen sokféle dologgal készültünk, hogy legyen miből válogatniuk a lelkes feleség és férjjelölteknek.
A mi kedvencünk a rózsagömbök voltak, amik nagyon romantikusak és szerintem minden női szívet lázba hoznak. Ami pedig a menyasszonyok kedvence volt, az a tortacsipke, mindenféle formában. Vittünk tortacsipke alátétekettortacsipke gömböketkonfetti tölcsért, és azt mondhatom, hogy szinte mind elfogyott. Legnagyobb meglepetés az volt a számunkra, hogy a csipke háttérfüggönyeinket már az első fél órában el is vitték. A készletünk nem fogyott ki, úgyhogy nyugodtan tudtok még rendelni tőlünk és persze nem csak csipkéket, hanem egyéb ötletes dolgokat is. 

A nap folyamán volt egy kis szusszanásnyi időnk is, így mi is körül tudtunk nézni a többi standon. Elég sok kiállító volt, mind igényes munkával.  Ami nekem a legjobban tetszett, azok Csörgei Ágnes munkái voltak. Ő olyan egyedi fejdíszeket gyárt menyasszonyoknak, amik különleges kiegészítői lehetnek a menyasszonyi öltözéknek.  Érdemes szétnézni a holnapján, gyönyörű alkotások:  Virágzó Magnólia 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése